Любов ще Отговори на Любовта

на Любовта

Любов ще отговори на любовта

Архангел Михаил чрез Рон Хед, 28.10.2012

Нашата тема днес е продължаващото развитие на вашето съзнание. Ние виждаме нови нива на светлина и разбиране, които сега се достигат ежедневно. Вашият прогрес впечатлява. Сега няма никакви забавяния в увеличаването на потока и на честотата на светлината, изпращана на планетата, и вие не изоставате в неговото приемане и интегриране.

Огромни количества ниски енергии се поглъщат и отстраняват от Земята. Мнозина от вас усещат, че вашите емоции се повишават. Някои преживяват последните минути на дълбок страх и гняв, или на негодувание, предизвикано от мислите “Защо трябва да виждам това отново и защо е така непоносимо?” Просто признайте това и го освободете, мили мои. За мнозина от вас това ще е последната среща с подобни неща.

Помнете, ние ви говорихме, че в течение на известно време вие може да виждате хаос. Сега вие сте по средата на това време. Това ще ви се струва бързо, като че ли всичко се случва наведнъж.

Това е време за вас да се уверите, че вие лично сте концентрирани и фокусирани върху състоянието на вашата собствена същност. Вдишвайте светлина в себе си, поне по няколко пъти на ден, макар и по няколко минути. Здраво се заземете. Бъдете като хилядолетно дърво, което е пуснало своите корени дълбоко и здраво в земята, без да обръщате внимание на това, което брули вашите клони.

Вашите енергийни полета сега се разширяват толкова силно, че вашето въздействие започва да се наслагва едно върху друго. Вие ставате все повече и повече с всеки изминал ден. Тази огромна снежна топка, която вие бутнахте от планината, все още се увиличава и вие можете да видите друго нещо, което започва да играе своята роля - импулсът.

Тъй като събитията продължават да се развиват, вие започвате да забелязвате все повече и повече резултатите от тези усилия. Но най-доброто все още предстои – неизбежният ефект от Закона за Привличането. Вие носите на тази планета това, което безпогрешно съответства на онова, което правите, чувствате и онова, което сте вие. Любов ще отговори на любовта.

За болшинството от вас вече има достатъчно вътрешни изменения и навярно даже външни факти, които ви потвърждават, че измененията вече се случват. За останалите ще кажем: “Потърпете още малко.”

Скоро ще продължим беседата. Хубав ден, мили мои!

Превод: Лусесита

Източник: http://oraclesandhealers.wordpress.com/



МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments